Miałczek Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam mam pytanie jak ustawić w aparaturze żeby na dwóch kanałach ster wysokości, mam dwa serwa które oddzielnie sterują sterem wysokości i nie mogę ich ustawić żeby przy daniu drążka w duł dwa wychyliły do góry jest na przemian i nie wiem jak to zrobić ktoś pomoże z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Revers na kanale tym którego ster idzie w dół a jeżeli masz podpięte na kanale Y to trzeba serwo odwrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 no właśnie przy podłączeniu przez Y i odwracam to nic nie daje a rewers jak robię to sie zmienia i na 1 kanale i na 5 automatycznie powiem że chodzi o sterowanie wysokością w extra firmy goldwing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/4043-zmiana-kierunku-obrotu-serwa/ lub http://abc-rc.pl/rewers-serw#axzz4PgiLzCUL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Tomku, nadajnik o którym piszesz ma dostępne 10 kanałów, więc nie rób na Y tylko zrób jak człowiek dual Elevator. W przypadku gdy serwa będą działaś naprzemiennie, w jednym ustaw rewers i wszystko będzie działać ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 już zrobiłem na oddzielnych kanałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 To najlepsze rozwiązanie, trymowanie robisz z nadajnika, nic nie odwracasz, skracasz, wydłużasz żeby równo się wychylało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam mam pytanie jak ustawić w niej podwozie chowane , to znaczy nie wiem jak zrobić żeby się chowały dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Możesz to zrobić mikserem łącząc dwa kanały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 a możesz mnie poprowadzić jak to zrobić bo nie mam instrukcji po polsku i nic nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi