Rafal B. Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 I tak powinno być zadane pytanie. Z tego co pamiętam lotki w Eclipse są na kanale 1 i 6? Jeśli tak to możesz zrobić hamulec gdyż odbiornik ma kanały 1, 2, 3, 4, 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Marcin, Stringer poskładany brakuje mi tylko pakietu ale mam w innym modelu fully max 3S-1800mAh,chciałem zapytać gdzie jest środek ciężkości.Mam liczyć 1\3 od początku skrzydła czy jest w innym miejscu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 W instrukcji jest podany.. chyba 50 do 55mm od natarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.