kamil_rc Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wkurzyłem sie na silnik i go rozwinąłem i teraz czeka na ponowne nawiniecie. Apropo regulatora to zmieniłem na dynam i nie była jak dla mnie żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 attyla, te regulatorki tower pro naprawdę są trudne w programowaniu w porównaniu z nastikowskim DUALSKY mojego kolegi programowanie to niebo a ziemia regulator pika powoli, łatwo odróżnić krótki sygnał od drugiego i z nim nie ma problemu a moje aku były od tych "wpylających ryż" więc to mógł być też problem z aku nie powiem ta przygoda zraziła mnie do elektryków na jakiś czas ale teraz jest wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Marku mając jeden regulator z całej serii regulatorów wypowiadasz się o marce ??? To tak jakby powiedzieć ,że Mercedesy są niewygodne i się przewracają , bo stwierdziłem to jeżdżąc A klasą!!! Człowieku zanim napiszesz coś równie bezsensownego to się zastanów, bo czytają Cię rożni ludzie i może pomyślą ,że masz rację !!!! Ja używam kilkunastu regli i TP i sobie je bardzo chwalę. Nigdy mnie nie zawiodły w odróżnieniu np od regli GWS-a. Proszę nie pisz więcej takich bzdur z takim przekonaniem. (Wystarczyło by abyś dopisał np: "w moim wypadku regiel TP się nie sprawdził" lub coś podobnego ) Sorry nie mogłem już tego dłużej czytać. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jeden regulator z całej serii regulatorów poprawka pisałem że u kolegi było to samo więc są już 2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 W dalszym ciągu 2 to nie cała seria. Poza tym nadal twierdzę po tym co piszesz ,że po prostu się na tym nie znasz ,a rzucasz hasłami jak zaawansowany ekspert. (Zresztą nie Ty jeden) :twisted: Przy okazji latam identycznym reglem w Pico Piperku i po nalocie ponad 15 godzin :!: nigdy nic złego się z nim nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja tez posiadam regler TP i nie ma z nim żadnych problemów. Wcale nie są trudne w programowaniu. Nigdy jeszcze mnie nie zawiódł dlatego będę je polecał. Pikanie też nie jest wcale szybkie ... Nie potrafiłeś go zaprogramować a teraz zwalasz na markę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 U mnie tez nie było problemu z programowaniem i regielek sprawywał sie swietnie. Jedanak spaliła sie jedna faza i musiałem go ddac na reklamacje a w zamian wziałem soebie regiel dynam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Posiadam kilka regulatorów TowerPro, różnych modeli , i dają się programować, oczywiście problemy z programowaniem jak opoisał Tomek, instrukcja jakby nie od tego modelu. Niestety ostatnio sparzyłem się na BEC-u który odcinał zasilanie po przegrzaniu. Nie mam pretensji, gdyż w instrukcji wyraźnie jest napisane, że przy zasilaniu 3S to tylko 3 serwa, a nie 4 jak używam. Wcześniej nie miałem tych problemów, ale po założeniu mocnego silnika, gdy prędkość wzrosła 3 razy grzmotnąłem formosą w ziemie. Ostatnio zakupiłem właśnie regulatory chińskie Danlions, gdzie programuje się tylko hamulec i rodzaj ogniw (lipo/NiMh), resztę z programatora którego niestety nie mam. Gdzieś trafiłem na opis Huberta-taty o tym, że regiel jest do 3S a nie do 4S, ja mam do 4S, ale bez BEC-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.