bigkris Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witam, mam problem dotyczący klap w aparaturze. Czy komuś się to udało i może zdradzić jak tego dokonał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Cześć, a możesz trochę bardziej konkretnie napisać o jaki problem z klapami Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Nie umiem ich najprościej mówiąc zaprogramować. Ustawiam typ skrzydła, pojawia mi się w menu flap mix i tyle. Nie wiem jak przypisać konkretny przycisk do funkcji klap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Klapy osobne czy mix lotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 miksowanie lotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Function- flap set- ACT[inh] zmieniasz na [ON], ctl [on] klikasz i wybierasz przełącznik, Rate wprowadzasz wartości, klikając Next wprowadzasz wartosci dla steru wysokości niwelujące zadzieranie/ opadanie modelu, tak samo je przypisujesz pod przełącznik, także ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 https://youtu.be/84hmKTuOOXc Gada co prawda po rosyjsku ale moje radio rozgryzłem dzięki niemu. Szkoda, że nikt z Polaków nie wpadł na taki pomysł. Николай Колодка Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi