JurekS60 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Witam. Robiłem już zakupy w Ali Expres, Bang Godzie. Nie robiłem jeszcze w HK. Właśnie w HK chcę kupić między innymi parę śmigieł . Jedno lewe i jedno prawe. W magazynie Global jest jedno a drugie jest w magazynie Europa. Czy HK potraktuje to jako dwa odrębne zamówienia ( zakup do koszyka) czy jako jedno ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Tak, jako dwa. Chcesz dwa śmigła sprowadzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekS60 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dokładnie to chcę kupić części do Tomkowego Łosia którego czas zacząć, podwozie,silniki,śmigła,kołpaki,regle, lipole . Przy okazji śmigła do Whirlwinda i Tigercata, wszystkie trzy łopatowe prawe i lewe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi