Matijus Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Takie coś znalazłem ;D https://youtu.be/xLx9ENui3YY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Lepiej go schowaj, bo zaraz niektórzy tu obecni zakrzyczą, że propagujesz nazizm A tak serio - piękny Junkers. Naprawdę piękny. ZAstanawiam się, jak się robi modele, które ważą mniej niż regulator w piankowym warbirdzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 I jak ładnie lata... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Świetnie lata - czyli powolutku Kiedyś (2006r) zrobiłem podobnej rozpiętości Zero, który latał zdecydowanie za szybko Wyglądało to raczej słabo, ale wszystko jasne, bo ważył 110g, czyli 2x więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi