Korkis Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam wszystkich Gdzie można tanio kupić depron. Czy można go kupic w sklepie budowlanym dłużo taniej niż w sklepie modelarskim??? Czy wogle go można kupic w sklepie budowlanym???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Castorama, Praktiker, Obi itd. Sprzedawany jako izoflor (podklad pod panele czy tez plytki) zarowno 3mm jak i 6mm. W niektorych marketach mozna kupic na sztuki, trzeba tylko poprosic o to obsluge. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taunus Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Można kupić w budowlanym. Najczęsciej jest tańszy niż w modelarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Czy wogle go można kupic w sklepie budowlanym????Tak bo to jest rzecz zaliczana do kategorii sklepów budowlanych.W sklepie nazywa się on IzooFloor.Sklepy modelarskie kupują w budowlanym sklepie i sprzedają to co prawda na sztuki ale podwyższają już cenę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Tyle że np w castoramie mają tylko rowkowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W sklepach Komfort można kupić ten gładki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Sprzedają jeszcze w wersji 2mm. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W sklepach Komfort można kupić ten gładki ! W moim Komforcie niestety tylko cale paczki. Chyba ok. 50zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 no tak zapomniałem że wy potrzebujecie dwie lub trzy płyty a moje "szkodniki" cała paczkę szybko przemielą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Castorama, Praktiker, Obi itd. Sprzedawany jako izoflor (podklad pod panele czy tez plytki) zarowno 3mm jak i 6mm. W niektorych marketach mozna kupic na sztuki, trzeba tylko poprosic o to obsluge. pozdrawiam Izoflor to tylko jedna z wielu nazw handlowych. Jest ich "trochę" i często można spotkać je w różnych wariantach kolorystycznych. Ja ostatnio dorwałem całą paczkę 3mm w kolorze srebrnoszarym w Leroy'u w warszawskiej Arkadii. Pałętał się obok zielonego w podobnej cenie. Nie pamiętam jak się nazywał, ale była to wariacja "Izoflor-u". Kiedyś w Łochowie trafiłem w sklepie z panelami - pomarańcz, ale byłem głupi i wziąłem tylko dwa arkusze i teraz żałuję. Swoją drogą... Jeśli znacie nazwy handlowe i producentów, można by je zebrać w jednym wątku i przykleić. Nie trzeba by szukać tylko jednego, nieśmiertelnie zielonego "Izoflor-a". Jakby jeszcze podać kolory... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 U mnie w Bricomarche są różne ... 2,3,5 i 6 mm. Do tego kolory jasnozielony, ciemnozielony, szary i piękny kremowy (akurat na jakieś pustynne barwy). I ceny w granicach 20-30 zł za paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 W moim Komforcie niestety tylko cale paczki. Chyba ok. 50zl. No to sie nieźle cenią U mnie w nalbliższym komforcie nie posiadają depronu.Kupowałem w sklepie CLASEN (płytki podłogowe , panele i takie tam różne ) i paczka depronu (bądź pianki pod panele - bo taka nazwa bardziej im odpowiada ) szarego kosztuje 25 zł do 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 To i tak nieźle, bo w modelarskim wychodzi prawie 100% przebicia za arkusz. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 W Lubinie w komforcie paczka jakoś 25-30zł od koloru do wyboru. Przynajmniej do niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 www.rcabc.com - tu zawsze zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja kupuję w modelarski obok mnie czarny 3mm gładki 15zł za arkusz ale jest jak dwa te z castoramy a jest dużo sztywniejszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 15zł za arkusz to chyba musi byc jakaś duża albo nawet bardzo duża płyta Taki podstawowy arkusz 1m x 1m kosztuje bodajże od 3 zł do 4 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Chyba nawet znamy dostawcę tego sklepu... :mrgreen: http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=32_72 Mnie osobiście szlag trafił, jak mi policzyli 6zł w modelarskim 6zł za arkusz zwykłego zielonego, rowkowanego. Kupiłem sobie sam całą paczkę w markecie i wyszło mi 2,5zł za arkusz srebrnego (niby szary, ale się lekko błyszczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 płyta ma bodajże coś koło 2x1,5. Wykorzystuje go do modeli halowych a taki depron 3mm gładki trudno przynajmniej u mnie dostać jest to ten sklep http://modelflyrc.com.pl/ ale chyba niema na stronie depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 15 złotych :shock: mi szkoda 6 zł wydać na depron :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.