Michal4x4 Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Nowe buty widzę konkretne! już czekam na filmik znad wody. Będziesz plywaki oklejał jakoś czy malowal? Pzdr, M
Grifon Opublikowano 1 Października 2019 Autor Opublikowano 1 Października 2019 Cytat z Kesto z wątku o Rondo E Krzyś Krzyś. Laminowany jest tylko spód jedną warstwą tkaniny 48g. i żywicą epoksydową. Niczym nie szpachlowałem rdzeni, tylko je trochę wygładziłem papierem ściernym. Reszta jest oklejona papierem japońskim na eze-kote Ja ☺ Ja uzyje amerykanskiego lakieru do podłóg. I juz szpachlowalem rdzenie gdyż miały dużo ubytków. Jutro podgonie i może wstawie zdjecia
Grifon Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Opublikowano 10 Listopada 2019 Nie ma czasu żeby pomalować ???? Model dostał silnik Rey 260 W i teraz jest bardziej dynamiczny.
graziano Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Genialnie zrobiony samolocik. A ile waży?
Grifon Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 Dzięki Pusty 870g z aku 1300 mah 980g Akumulator mały, ale co zrobić takie miałem. Trwają prace koncepcyjne nad nowym w wersji akrobatycznej, mam już kilka fajnych pomysłów, ale moce przerobowe na najbliższe dwa lata są zajęte. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi