Michal4x4 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Nowe buty widzę konkretne! już czekam na filmik znad wody. Będziesz plywaki oklejał jakoś czy malowal? Pzdr, M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Cytat z Kesto z wątku o Rondo E Krzyś Krzyś. Laminowany jest tylko spód jedną warstwą tkaniny 48g. i żywicą epoksydową. Niczym nie szpachlowałem rdzeni, tylko je trochę wygładziłem papierem ściernym. Reszta jest oklejona papierem japońskim na eze-kote Ja ☺ Ja uzyje amerykanskiego lakieru do podłóg. I juz szpachlowalem rdzenie gdyż miały dużo ubytków. Jutro podgonie i może wstawie zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Nie ma czasu żeby pomalować ???? Model dostał silnik Rey 260 W i teraz jest bardziej dynamiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graziano Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Genialnie zrobiony samolocik. A ile waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Dzięki Pusty 870g z aku 1300 mah 980g Akumulator mały, ale co zrobić takie miałem. Trwają prace koncepcyjne nad nowym w wersji akrobatycznej, mam już kilka fajnych pomysłów, ale moce przerobowe na najbliższe dwa lata są zajęte. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi