jary14 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bo nie spalinowe Nie czepiaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 U mnie w modelarni wszelkie ścinki lądują ( pod zadnym pozorem nie londują) w pudle na ścinki bo tam ich miejsce . Generalnie "ścinkologia" jest uważam fajnym zamysłem , pod warunkiem jednak iż przypomina to (choć w skali ścinkowej ale zawsze jednak ) modelarstwo czyli modele autorstwa: madrian , leszek504b , Ulf , Marcin K. . Natomiast to , to... hmm... to "coś"... (nie bardzo wiem jak To nazwać ) to modelarstwem nie jest na pewno , bardziej mi osobiście przypomina lepienie z gliny... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 KaliN, zmniejsz to zdjęcie! Jasny gwint, w regulaminie konieczna jest jak widzę wzmianka o maksymalnym rozmiarze fotki jaką można wstawić ... Żeby mi to było ostatni raz - następnym razem 2 punkty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 modele no ciekawe a kiedy będą RC ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Sorki strejla_u, już zmniejszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A ja zbudowałem Pitts Rozpiętość - 300mm, Długość -250mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No Pięknie to wyszło. Gratulacje. A jakiś napędzik przewidywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ta... odrzutowy ,a stacja paliw stoi obok :wink: Ps .takie modele to radosc ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 może jakaś guma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A gdzie śmigło ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Kręci się - przypatrz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Przykro mi - ja tam nic nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 bo nic tam nie ma ;C Ładniutki modelik zrobiłeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tak szybko sie obraca ze nie widac!! Ale bardzo ładny:) też musze sobie coś takiego zbudować. Kolejny model cieszący oko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 no przeciez pisze ze odrzutowy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 A oto mój: Nie jest zbyt estetycznie zrobiony ale grunt że lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jest zbyt estetycznie zrobiony ale grunt że lata Kamień też poleci, co prawda nie jest ładny ale grunt, że lata. Co to za nastawienie do modelarstwa? Co prawda nie wykonuje modeli tak ładnie i dokładnie jak np: motylasty swoje modele serii ToTo, ale też nie robię ich po to aby szpeciły forum. Już ładniej wygląda samolot z kartki z zeszytu... :devil: Pozdrawiam . :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalorymetr Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Przedstawiam mój mini modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Coś nie widać [EDIT] Już widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 kalorymetr,nawet fajny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.