perrax Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Cześć. Zbliżają się 18naste urodziny mojej siostry i chciałabym jej kupić coś wyjątkowego, może nieśmiertelnik z grawerem? Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Osiemnastka i nieśmiertelnik -ciekawe skojarzenie . Kup gustowną oprawę na dowód osobisty albo wizytownik z grawerką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 A ten grawer, to ile ma lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Niech se zrobi tatuaż! Pamiątka na całe życie więc musi być przemyślana dorosła decyzja. Pamiętam jak ja z tym musiałem właśnie do 18tki czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ale Wy się dacie podpuszczać... przecież to konto założono dzisiaj, z daleka pachnie lokowaniem produktu Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Absolutnie nie jest to lokowanie produktu ! Jest to lokalizacja "mózgowia " Marek-pyta się ona a nie on... Siostra nie brat . Może ogólno rodzinno towarzyska składka na kurs prawa jazdy ? To by było cóś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi