marek rokowski Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 czołem akrobaci:) pierwszy raz piszę chyba coś w waszym dziale wyciąłem gościowi do USA moją wersję Zlina (proporcje lekko podciągnięte w stronę acromastera) ale koleś wpłacił zaliczkę i wyparował... nie ma ktoś ochoty pobawić się z montażem i relacją na forum? wymagana praca twórcza:) -zestaw zawiera same pianki trzeba dorobić parę usztywnień i mocowań pod silnik i podwozie skrzydła i usterzenie montowane na rury weglowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja bardzo lubię duże pianki więc chętnie obejrzę relację, a szczególnie oblot . Natomiast czas na budowanie mam zagospodarowany na rok do przodu, więc mogę jedynie popatrzeć jak ktoś buduje taką dużą piankę. Ale mam przeczucie że model będzie bardzo lekki, Marek jaką wagę przewidujesz do lotu? oczywiście z dużą tolerancja błędu ciekawi mnie orientacyjna waga do lotu. Tak patrze na niego i nie wiem czy jak ktoś go zbuduje i po oblocie okaże się że bardzo dobrze lata, to nie wiem czy nie chciał bym kupić kiedyś czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Aż się zastanawiam czy nie podjąć się tego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 odświeżam temat -bo gość ze Stanów niestety nei wywiązał się z umowy i przelal tylo zadatek:/ jesli ktos ma ochotę popełnic ten model - to zapraszam wg mnei super zabawka (proporcje neico zmienione w stosunku do Zlina pod akro Sbacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 przelal tylo zadatek Uważaj na zadatek, bo on podlega zwrotowi w podwójnej wysokości. (W odróżnieniu od zaliczki, która nie podlega zwrotowi.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Uznajmy zatem że to była opłata za "hangarowanIe" zestawu Rok to chyba sporo jak na możliwość odbioru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi