yarecki61 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Serwo na SK zamontowane, linki napięte, tylko przy pracy steru strasznie skrzypią zawiasy,muszę je potraktować oliwką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Fajne że wróciłeś z robotą, już się bałem że coś się stało i projekt umarł. Planujesz oblot jeszcze w tym sezonie? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to może tak, w najgorszym wypadku na przyszły rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 ,, Ogon''w Slicku gotowy. Muszę tylko zawiasy w SK potraktować oliwką, bo strasznie skrzypią. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Jeszcze tylko kołpak, serwa lotek. Pozostaje wstępnie wyważyć i oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 No i w końcu dotarł kołpaczek od Aliego.. . Czekam tylko na serwa do lotek..Dotarł też wlew paliwa..... też amelinowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Slick gotowy.Byle do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Super że dobrnąłeś do końca, gratulacje !!!To teraz jeszcze paczkę pampersów musisz kupić i można iść na lotnisko . Jeszcze raz gratki, z tymi pampersami to taki żarcik . Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Piotrek........z tymi pampersami to masz rację . A tak na serio to mam stracha.Trenuje na symulatorze jak tylko mam czas.Po symulatorze będzie utrwalanie na piance,a potem benzyna Myślę że będzie ok.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ten symulator i pianki to tylko się Tobie wydaje że będzie mniejszy stres. Ja do teraz czuję przypływ adrenaliny jak startuję lasera, a też czeka mnie pierwszy lot benzyną, więc połowę paczki mogę odkupić Ważyłeś może już model? Ciekaw jestem ile Tobie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Model z pustym zbiornikiem i bez pakietów waży..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Na zasilanie serw masz dualsky vr Pro duo? Czy coś innego zamontowałeś?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Miałem taki regulator Dualsky,i tego dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ciekaw jestem czy nie będzie się grał. Kolega miał vr pro duo w 2,2m i musiał montować wentylator, miał 5 serw hs7955tg plus jakieś szybkie 10kg na gazie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Czy będzie się grzał czy nie sprawdzę. W Slicku mam 6serw Hiteca,,,, 4 X HS-5645MG Kierunek HS-7954 SH Przepustnica HS-645MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ten nieszczęsny ster kierunku ? VID_80250306_174325_215.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 19.02.2019 o 21:18, yarecki61 napisał: Model zakupiłem u p.Jakuba z F3M. Cena pustego modelu to 2.199zeta. Co do wagi też jestem ciekawy jaka wyjdzie. W danych podają 4400...4700g do lotu. W tej kasie mogles mieć akrobata 30cc od Extreme Flight Vr pro duo mialem w modelach 2.3m nie potwierdzam grzania wszystko ok. Radiator tam jest po to aby ciepło odprowadzić także spoko grunt dac go tsm gdzie jest przrplyw powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi