jacekplacek Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Czy da się wymienić moduł wcz, w Laser Hitec 35MHz, na moduł z Tg9 ? A jak tak to jak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oki188 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Da się. Potrzebujesz sygnału PPM z wtyczki trenera + podłączyć zasilanie i wypuścić gniazdo na antenę Tu na przykład podłączenie modułu Corony z modułem Turnigy przeróbka identyczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekplacek Posted December 2, 2018 Author Share Posted December 2, 2018 super dziękuję !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekplacek Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=mqGv4nUg5ro czy to trzeba zrobić dokładnie tak ? tu mi ktoś odpowiedział, na moje pytanie, ale moduł jest Corona, więc nie wiem czy ten 9x bedzie równie pasował z tym napieciem zasilającym moduł i z ta polaryzacją, bo ja juz nawet sam polutowałem wtyczkę, ale boje się podłaczyć ten moduł i właczyc zasilanie w nadajniku, żeby czegos nie uszkodzić tylko dlatego , że sie nie znam i nie wiedziałem, że w dla Corony to to wszystko jest ok, ale akurat dla 9x np. nie jest...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekplacek Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 polutowałem właczyłem i działa !!! dziękuję !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts