Piotrek2136 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=rs1ErkdKQxM&feature=related to ja to pozostawię bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ładne. Aczkolwiek pojawia sie pytanie: po co? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 po co niewiem ale mnie dręczy inne pytanie. skąd on miał tyle deppronu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pewnie wydarł spod podłogi :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 po co niewiem ale mnie dręczy inne pytanie. skąd on miał tyle deppronu :?: a to u nas depron jest towarem reglamentowanym ?? (znaczy na kartki dla niewiedzących ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 poznaje te hale i niektórzy poznają ten model to było jakies 3 lata temu na targach w pradze modelhobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wgląda jakby Jumbojetem latał w przedpokoju...,ale opanowanie pilota niezłe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 a to u nas depron jest towarem reglamentowanym ?? (znaczy na kartki dla niewiedzących ) Mi bardziej chodziło o rozmiary, skrzydło ma przecież 3m rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mi bardziej chodziło o rozmiary, skrzydło ma przecież 3m rozpiętości balsa jest 1m a robi się szybowce 8m ?? Więc w czym problem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mniejsza z tym , fajny model , taki halowy Ale niezłe. poznaje te hale i niektórzy poznają ten model to było jakies 3 lata temu na targach w pradze modelhobby Masz może jakąś ,,dokumentacje,, lub opisz coś więcej bo mnie interesuje takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ale się gibają skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A dlaczego podczas zawisu pilot podchodzi do modelu? Pozuje do zdjęc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pozuje do zdjęć a poza tym to naprawdę bardzo fajne uczucie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 :shock: o w mordkę troche to duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier23 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 hej. a może warto coś takiego zrobić? zna ktoś jakiekolwiek dane typu masa, napęd, konstrukcja? robi to super wrażenie, bo duże i powoli, wręcz majestatycznie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 hej.a może warto coś takiego zrobić? zna ktoś jakiekolwiek dane typu masa, napęd, konstrukcja? robi to super wrażenie, bo duże i powoli, wręcz majestatycznie lata. Tak, tylko ciekawe jakie tam pakiety wsadzić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Tak, tylko ciekawe jakie tam pakiety wsadzić ;d oj Patryk Patryk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Tak, tylko ciekawe jakie tam pakiety wsadzić ;d sądząc po niektórych postach to pewnie by wsadzili tam silnik DA50, albo ekonomiczniejsza wersja DL50 A jeśli elektryk to pewnie jakis 4kW i pakiet LiFe 4600 14s2p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 poznaje te hale i niektórzy poznają ten model to było jakies 3 lata temu na targach w pradze modelhobby Też to pamiętam, hehe. To było 2 lata temu (jak byliśmy z Bartkiem i Sergiuszem). Ja Bartek i Sergiusz śmigaliśmy sobie autkami RC po torze, a ja nagle taki look na pole do latania, a tam to bydle lata. Fajnie to wyglądało... Jak znajdę jakieś zdjęcia, to wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak znajdę jakieś zdjęcia, to wrzuce. Wstaw wstaw i powiedz coś więcej o modelu coś co zaobserwowałeś bo ciekawe takie cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.