KajtasPro89 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam wszystkich i pozdrawiam. Mam na imie Daniel i od kilku tygodni zacząłem interesować się Dronami RC.Obejrzalem nie chcący filmik na youtube, i stwierdziłem że to jak latają ludzie dronami RC jest czymś pieknym i nie samowitym.Bardzo chciałbym wydrążyć się w temat i nauczyć się od was podstaw i zasat lotów oraz konsrrukcji dronów wyścigowych.Dziekuje i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zawsze zastanawiałem się dlaczego co jakiś czas sporo osób jest poirytowane niektórymi wpisami w powitalni.Jak dla mnie ten wpis to swego rodzaju wisienka na torcie.Daniel bez urazy ale Twój wpis to w pewnym stopniu niechlujstwo i arogancja w stosunku do pozostałych użytkowników na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wita zwykle Gospodarz lub Dostojnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi