Andych Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wygrzebałem w sieci takie coś: http://store.bananahobby.com/1574.html Podobny rozmiarem do Cularisa, ale ma sporo większą powierzchnie, więc może jest nadzieja na większe możliwości dociążenia sprzętem video, jak sądzicie? Wyposażenie oczywiście do wymiany w przypadku zastosowania do FPV, ale rezygnując z radia za, 219 $ daje dość przystępną ofertę w tej wielkości szybowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dla mnie rewelacja. Te duze skrzydla (cieciwa) dajace powierzchnie .Taki latajacy lisc,zawsze taki chcialem. Czy mozna go sprowadzic do Polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W ustawieniach do wysyłki jest Polska i różne formy transportu, więc nie powinno być z tym problemu. Osobiście tam jeszcze nic nie kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W ustawieniach do wysyłki jest Polska i różne formy transportu, więc nie powinno być z tym problemu.Osobiście tam jeszcze nic nie kupowałem. I ja chyba tez nie kupie. Calosc z tramsportem wersji za 219 $ to koszt 367$ To troche droga nowinka :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 LOL, faktycznie to lipa, co ciekawe za 10 sztuk wychodzi po 29$ od sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Po nitce do kłębka, a znalazłem producenta tego modelu. Okazuje się że ich model ST 330 niedawno wszedł do oferty UH, więc jest nadzieja że i ten się pojawi tam w sprzedaży. Jest to model ST 360 tej produkcji: http://www.sheng-teng.com/in.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 narobiliscie smaka takim duzym glidem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--mi-- Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Film instruktażowy z bananahobbies jest piękny. Dobrali gościa o wysokości 150 cm i na jego tle ten szybowiec to prawdziwy gigant :rotfl: Fabryka Shenzhen produkuje części Cuarisów i EG dla Multiplexa... Przypuszczam, że z tego wziął się pomysł. Może będzie wykonany z tego samego materiału? Swoją drogą przeskalowanie EG + wydłużenie cięciwy skrzydła z pominięciem skali statecznika poziomego może skutkować w praktyce koniecznością dorabiania powierzchni do w/w. Na filmach widać lekkie "zarzucanie" ogonem (może to tylko moje wrażenie). Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 wlasnie, w ktorym momencie filmy wydawalo mi sie ze ogonem trzepie dosc niezle... musze jeszcze raz ten filmik ogladnac... ale to juz w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Mi się wydaje że już Cularis jest przewymiarowany do zastosowanej technologii, a co dopiero ten wynalazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.