Grzesiek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Witam serdecznie kolegów,jakoś mnie tak naszło na RWD-5bis papy Schiera. Mam sentyment do tego modelu,ponieważ jak byłem dzieckiem ojciec mi zaszczepił tym modelem modelarstwo.Ale do rzeczy ,dysponuje małą iloscią czasu z powodów zawodowych wiec aby zminimalizować czas budowy poszukuje ( może ktoś ma) obrysowane wręgi i profile w CAD-zie i zechciał się jakoś dogadać skala 1/6. Dał bym na laser i po problemie. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jest na forum taka przygoda: http://pfmrc.eu/index.php/topic/40745-rwd-5-bis-rysowany-przy-pomocy-cad/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Widzialem to potrzebuje w formie pliku profile i wregi z orginalnych planow a kolega tam juz przekombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi