modelmaniak Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jeden z pierwszych lotów mojego Jaka 54 2,2 m DA50 https://vimeo.com/239351538 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam Piękna bestia. Mój Jaczek 54 mimo wielu przygód obchodzi 10-lecie . Życzę Ci aby Twój również służył wiele wiele lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 No do bestii to mu trochę brakuje ale ładny, poprawny start, lądowanie i ładne "malowanie" wróżą że się polubicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No do bestii to mu trochę brakuje ale ładny, poprawny start, lądowanie i ładne "malowanie" wróżą że się polubicie Już się polubiliśmy - Jaczek genialnie lata, a po zmianie śmigła z BAMBULI 22x10 na 23x8 EVO Mejzlika to dopiero rewelacyjna zabawka. DA to DA - doskonały silnik i warto zapłacić więcej niż za chińczyka... A z porządnym canistrem od Toniego Clarka pracuje pięknie i doskonale brzmi Jeszcze co prawda duużo regulacji przede mną ale już teraz model robi tylko to co chcę i nic więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiopa Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Latacie jeszcze w okolicach Gliwic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi