Dawid_W Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 WitamZarejestrowałem się tym forum bo chcę budować modele metodą tradycyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dawid, ten avatar nie przejdzie wg regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_W Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 To teraz chyba będzie OK? Właśnie coś takiego chcę wystrugać w rozmiarze 32%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 No nie jest ok... to forum jest takie dziwne że albo Twoja twarz,Ty z modelem albo nic . Daj jakąś swoją fotkę z wakacji na Hawajach i będzie ok A plan na model znakomity . 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Kurde ludzie wysilcie się i przeczytajcie regulamin. To jest raptem 5 minut czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi