wojcio69 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Ehh, trza tam znowu pojechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Su był lepszy, nie chce sie powtarzac ale... http://pl.youtube.com/watch?v=3ZUPPklMORA Pozdrawiam P.S. Jestem tam rok w rok, ale niestety co roku jest gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Dla mnie Jarku to trochę daleko, byłem tam 2 lata temu a od zawsze sobie obiecuję, że pojadę na górę Żar i na obietnicach się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam, Ja nie wiem jak było dawniej, ponieważ w tym roku byłem pierwszy raz. Dlatego nie mogę porównać tego co było w latach ubiegłych. W każdym razie mi się podobało w tym roku> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja takze mam 300 i coś kilometrów, ale chec bycia tam jest silniejsza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja takze mam 300 i coś kilometrów, ale chec bycia tam jest silniejsza. Bo to chyba jakieś "magiczne" miejsce :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Bo to chyba jakieś "magiczne" miejsce Magiczne, jest latanie... Zawsze miałem i mam niedosyt tych wrażen, kiedy patrzysz z góry na świat, wszystko jest inne... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Miałem okazje zabezpieczac ta imprezke w tym roku, i fakt z roku na rok coraz gorzej... imprezka taka sobie no poza su26 ktory robil wielkie wrazenie dla mnie bardziej liczylo sie to ze mialem wstep wszedzie i jeszcze mi za to placili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Pierwszy raz widziałem ten filmik DJ. SZOK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Szkoda że nie byłeś w Bielsku we wrześniu, też był Jurgis i dał niezły pokaz. Jeszcze jestem pod wrażeniem korkociąg z 24 zwitek potem wyjście na plecach przelot nad pasem NISKO i ogień w górę na inne akrobacje. Na żywo to było wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Szkoda że nie byłeś w Bielsku we wrześniu, też był Jurgis i dał niezły pokaz. Jeszcze jestem pod wrażeniem korkociąg z 24 zwitek potem wyjście na plecach przelot nad pasem NISKO i ogień w górę na inne akrobacje. Na żywo to było wrażenie. Góraszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 W ubiegłym roku efektownie i nisko latał mustang. Tegoroczny lot spitfiera (jak zrobiłem byka to poprawcie) - tak sobie . Jednak su 26 - to było to! Mam jeszcze sfilmowany pokaz orlików, i loty kataliny... Wkrótce postaram sie je wstawic na youtube. Dam znac. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.