kuba r. Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam, prosiłbym o opinie na temat tych oto modeli http://nastik.pl/elektryczne-makiety-c-28_32_154.html , głownie interesuje mnie mustang, bf 109 i spitfire. Ciekawi mnie również jaka jest waga pustych modeli, ponieważ mam pakiet 1150mAh 3S 20C, który waży 110g i zastanawiam się czy nie będzie to za dużo do tego modelu w połączeniu z silnikiem i regulatorem (znajomy może załatwić regulator 30A i jakiś silnik do tego, ale nie pamietam jaki :? ) i stąd to pytanie. Chciałbym też wiedzieć jak modele te zachowują się w locie szybowym, wiadomo że to nie thermic glider ale też spadanie lotem cegły nie jest wskazane no i jakaś podstawowa akrobacja pewnie z wyłączeniem 3D, z góry dzieki za opinie pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Chodzi Ci o warbirdy z GWSa? Jeżeli tak, to popraw tytuł - może to coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Modele ładne w locie , a latają tak jak je wykonasz. Walcząc z wagą można nalatać się do bólu ,ale niestety problem z wyważeniem. U mnie najlepiej latał Zero (najspokojniejszy) ,a najgorzej spit. (stanowczo za ciężko był wykonany). Chciałbym też wiedzieć jak modele te zachowują się w locie szybowym Nie przesadzaj... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 a najgorzej spit. (stanowczo za ciężko był wykonany) Coś wiem na ten temat http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7289 Marcin z forum (Meloow) ma Me-109 z GWSa i powiedziłbym że lata to prawie jak szybowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ech moja 109 pomalowana farbami do malowania pokoi latała wyśmienicie ,ale pieruńsko szybko , też lekka nie była. Za to leciutkie Zero u Huberta latało jak marzenie. ( u mnie też, ale ja wtedy docenić jeszcze tego nie bardzo potrafiłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.