Pilot84 Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam, ma prośbę dla posiadaczy tej ładowarki. Przy ładowaniu tą ładowarką akumulatora 12V 0,4A prądem 0,1A ładuje przez 1s po czym wyskakuje komunikat zmieniający się na zmiane Pb a potem na Temp co 1s. Nie wiem co jest grane z ładowarką czy z akumulatorem. Na ładowarce pokazuje 12,42 V. A jak pomierze multimetrem to pokazuje 11,89V. Nie korzystam z czujnika temperatury ani nic w tym rodzaju. Nie jest to również komunikat typu TEMP OVER ERR. Szukałem na google ale nie znalazłem takiego przypadku. Jak próbowałem niższym napięciem to pokazuje FULL. A w moim przypadku nie wiadomo co jest grane??? Pomóżcie prosze.
czarobest Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja bym spróbował najpierw zresetować ustawienia do domyślnych lub wgrać od nowa najnowsze oprogramowanie. Tutaj link z instrukcją i plikami do aktualizacji https://www.skyrc.com/blogger/190
Pilot84 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 Dzięki wielkie za chęć pomocy. Ale teraz przed chwilą zacząłem grzebać w ustaweniach i zaczęło ładować
czarobest Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Ups , w takim razie sorki, nie pomyślałem. Dobrze, że nie ma tam możliwości aktualizacji, bo jeszcze przeze mnie by się coś popsuło.
Rekomendowane odpowiedzi