Pilot84 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam, ma prośbę dla posiadaczy tej ładowarki. Przy ładowaniu tą ładowarką akumulatora 12V 0,4A prądem 0,1A ładuje przez 1s po czym wyskakuje komunikat zmieniający się na zmiane Pb a potem na Temp co 1s. Nie wiem co jest grane z ładowarką czy z akumulatorem. Na ładowarce pokazuje 12,42 V. A jak pomierze multimetrem to pokazuje 11,89V. Nie korzystam z czujnika temperatury ani nic w tym rodzaju. Nie jest to również komunikat typu TEMP OVER ERR. Szukałem na google ale nie znalazłem takiego przypadku. Jak próbowałem niższym napięciem to pokazuje FULL. A w moim przypadku nie wiadomo co jest grane??? Pomóżcie prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja bym spróbował najpierw zresetować ustawienia do domyślnych lub wgrać od nowa najnowsze oprogramowanie. Tutaj link z instrukcją i plikami do aktualizacji https://www.skyrc.com/blogger/190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dzięki wielkie za chęć pomocy. Ale teraz przed chwilą zacząłem grzebać w ustaweniach i zaczęło ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 A to skyrc imax czy imax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 IMAX B6AC Dual Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ups , w takim razie sorki, nie pomyślałem. Dobrze, że nie ma tam możliwości aktualizacji, bo jeszcze przeze mnie by się coś popsuło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi