Konrad1705 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Nazywam się Konrad Kołsut. Jestem początkującym modelarzem. Składam samochody, bo jestem ich wielkim fanem. Pasjonuj mnie Rolls-Royce'y, Chevrolety i Fordy Mustangi - wszystkie stare egzemplarze np. z 1950 roku. Składanie ich pozwala mi poczuć się jak ich prawdziwy użytkownik, a zważywszy że nie jestem szczęściarzem i nie trafiłem jeszcze "szóstki" w losowaniach (i nie posiadam 2 milionów) na cel obieram samochody o indywidualnej duszy i charakterze. Dołączyłem do bloga, ponieważ chciałbym zbudować swój pierwszy profesjonalny model. Konstruowałem już wcześniej samochodziki, ale teraz potrzebuje wsparcia podczas budowy skomplikowanych modeli, które chce naszpikować elektroniką. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Witaj imienniku . Mam nadzieję że znajdziesz tu wsparcie dla swoich projektów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi