Zaciera Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 https://www.olx.pl/oferty/...... .. i gratis przepadek "pieniążków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Może napiszesz coś więcej? Zostałeś oszukany? Znasz kogoś kto został oszukany? Sprawa została gdzieś zgłoszona? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaciera Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 korzystałem z poradników na YT jak wykryć oszusta na OLX..ostatnio jest to plaga działająca bezkarnie..nie ma gdzie zgłosić..jedynie można ostrzegać się na wzajem,,są grupy na facebooku zajmujące się zbieraniem danych o oszustwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 korzystałem z poradników na YT jak wykryć oszusta na OLX..ostatnio jest to plaga działająca bezkarnie..nie ma gdzie zgłosić..jedynie można ostrzegać się na wzajem,,są grupy na facebooku zajmujące się zbieraniem danych o oszustwach Ja bym zaczął od słownika. Jutuba zostawiłbym na koniec. A tak na serio to akurat dlaczego tak sądzisz? I wiesz co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaciera Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 maxiiii oczywiście wiesz najlepiej co to jest i jak to się pisze....nikt w to nie wątpi,,.no to koniec tematu.... ptaszek się ulotnił ...edyt..ptaszyna wróciła (jako Ewa) teraz ma super tanie markowe torebki..pierwsza podobna do tej https://www.olx.pl/oferta/torebka-michael-kors-jet-set-travel-oryginal-paragon-zakupu-CID87-IDxDXiz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi