specyfick Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zainspirowany tematem wykonałem sobie walizkę. Koszty, to: - 39 zł za walizkę promocja OBI; - gąbka akustyczna, sklep elektroniczny - 19 zł; - tubka kleju uniwaersalnego dragon - xx zł; - kawałem styro przycięty nożem; - 1-2 godziny pracy. Do zrobienia: wysępić jakieś fajne modelarskie naklejki i ponaklejać dla bajeru Efekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dobra ... przeniosłem do archiwum x to co było do przeniesienia. Posprzątane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 I moją walizkę usunąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam G. Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A ja zrobiłem sobie coś takiego: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Brawo! Ładne zdjęcie i w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 ...usunęli, to znów wstawił :wink: Co prawda aparaturą 'toto' nie jest, ale samosterowne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 To jeszcze /dla kontrastu/ moja walizka. Do środka wchodzą jeszcze LCD 8" i trochę elektroniki oraz całkiem spora szmata /papierosków od 6 lat nic a nic po 15 latach paczki dziennie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 :?: :!: :?: piekne. Lepiej wywalic w tym momencie ten karton. Czemu dajecie falista pianke? Tez musze w koncu wylozyc czyms moja walizke. DX6I + duze szelki + okulary do spawania gazowego (ha, i kto mnie przebije) + raytronic c10 + balanser + jakies narzedzia, duzo tego. Ja na panstwa miejscu nie dawalbym lipoli do walizki, ponoc ladnie spalaja aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dla mnie takie walizki to na lotnisko, dokleic New Zeland Airport i wioooo... niech leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 jako że kupiłem nową ae starą aparatuje zakupiłem walizkę o taką walizkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Polecam walizkę ze sklepu Conrad: http://www.conrad.pl/?art=829520 Trzeba tylko gąbkę dokupić, ale to nie problem. Jest trochę mniejsza od tych marketowych (OBI, Cactorama, itp.) Nadajnik mieści się idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A ja znalazłem na allegro coś takiego: http://www.allegro.pl/item793140422_walizka_aluminiowa_duza_38x26x12cm_tobra_kufer.html Pasuje wymiarami do mx16 idealnie. Starczy jeszcze miejsca na jakąś ładowarkę czy odbiornik. Nadmiar wysokości [około 1cm w górę, w szerz 6cm i wzdłuż 13cm] Dokupić gąbkę. I za jakieś niecałe 50zł mamy pokrowiec na nadajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Barlu WYMIARY ZEWNĘTRZNE : 38 x 26 x 12 cm WEWNĘTRZNE : 36,7 x 24,7 x 10,7 cm jak włozysz gąbke to wysokość spanie do 5cm ;D to jest walizka na kosmetyki. jak już to TA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Przecież wystarczy wykorzystać oryginalne opakowanie od nadajnika, formę ze styropianu. Wyciąć go i wsadzić do walizki. Żeby styropian się nie "sypał", okleić jakąś taśmą i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Barlu WYMIARY ZEWNĘTRZNE : 38 x 26 x 12 cm WEWNĘTRZNE : 36,7 x 24,7 x 10,7 cm jak włozysz gąbke to wysokość spanie do 5cm ;D to jest walizka na kosmetyki. jak już to TA Tzn ja mierzyłem z tymi w wewnątrz [porównywałem] Cienką gąbką wyłożyć górę i dół, a boki "obić" grubą i dociąć kształt nadajnika. Taki mój pomysł z wykorzystaniem tej walizki Ale przecież nikogo nie zmuszam. markac Niby tak, ale potem sprzedaż nadajnik ze zniszczonym opakowaniem Tym bardziej że walizka jest estetyczniejsza, i twardsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dziś na lotnisku przypomniał mi sie ten watek o walizkach a że aparat był pod ręką. W mojej oprócz nadajnika, niestety mieszczą się jeszcze tylko szelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 W mojej oprócz nadajnika, niestety mieszczą się jeszcze tylko szelki tylko że w pulpicie sa jeszcze 2 komory na różne drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja za niedługo pochwale się moją walizeczką - wygraną w konkursie sms-owym całe 2,44 mnie kosztowała :jupi: pycha maślanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 a moja jest taka a opis malowania TUTAJ Paweł R widzę że twoja jest z drewna i to na "wysoki połysk" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.