robertus Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ciekawy pomysł na montaż LEDowego dopalacza na specjalnym adapterze za turbinką EDF Zastanawia mnie jak to wpływa na ciąg EDF czy chłodzenie silnika Bo poza tym wygląda o wiele lepiej niż pierścień ledów na wylocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Może i wygląda lepiej ale moim zdaniem znacznie ogranicza przepływ Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Co ma znacząco ograniczać?http://www.youtube.com/watch?v=vF076ivUt9w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 wygląda ekstra, a z filmu powyżej wynika, że chowa się całkiem za obrysem silnika, więc nic nie ogranicza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Teraz widze jedynie hamowania odpowie na ile ogranicza bo cokolwiek w strudze bedzie zaburzac, cudów nie ma Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi