Henryk S. Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 W oczekiwaniu na lepszą pogodę do malowania RWD- 13 , wziąłem się za budowę Camela , jest to zestaw kupiony od kolegi Słowaka. Nie będę się rozpisywał , gdyż kolega Marek zamieścił już całą budowę tego modelu z tego zestawu. Budowę rozpocząłem trzy dni temu i tak to wygląda na dzień dzisiejszy.
pacek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 No tak, Henio przewietrzył trochę swój hangar, to czas żeby go znowu zapełnić . W kategorii najbardziej płodnych modelarzy to Henio jest mistrzem świata 1
Henryk S. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2019 No tak, Henio przewietrzył trochę swój hangar, to czas żeby go znowu zapełnić . Tak Arku przewietrzyłem i to bardzo mocno,z porządnych makiet to poszło P_11c o rozpiętości 3 m RWD-6 rozpiętość 3,14m jeszcze czeka na odbiór makieta RWD-5 o rozpiętości 3,19 m. Więcej dla siebie już nie będę budował, tylko na zamówienie a mam ich kilka .
Henryk S. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Budowa bardzo szybko posuwa się do przodu,ale to jest na razie sama konstrukcja,zabawy w drewnie pozostało już niewiele,ale potem wykończenie zajmie dużo czasu. Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Rekomendowane odpowiedzi