Henryk S. Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 W oczekiwaniu na lepszą pogodę do malowania RWD- 13 , wziąłem się za budowę Camela , jest to zestaw kupiony od kolegi Słowaka. Nie będę się rozpisywał , gdyż kolega Marek zamieścił już całą budowę tego modelu z tego zestawu. Budowę rozpocząłem trzy dni temu i tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 No tak, Henio przewietrzył trochę swój hangar, to czas żeby go znowu zapełnić . W kategorii najbardziej płodnych modelarzy to Henio jest mistrzem świata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 No tak, Henio przewietrzył trochę swój hangar, to czas żeby go znowu zapełnić . Tak Arku przewietrzyłem i to bardzo mocno,z porządnych makiet to poszło P_11c o rozpiętości 3 m RWD-6 rozpiętość 3,14m jeszcze czeka na odbiór makieta RWD-5 o rozpiętości 3,19 m. Więcej dla siebie już nie będę budował, tylko na zamówienie a mam ich kilka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Budowa bardzo szybko posuwa się do przodu,ale to jest na razie sama konstrukcja,zabawy w drewnie pozostało już niewiele,ale potem wykończenie zajmie dużo czasu. Tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi