wojtek-a Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Neu narazie wedruje do szuflady. Jakbys kiedys nie mial co do garnka wlozyc i chcial sie pozbyc tego silnika za tzw. poldarmo, to daj znac :wink: . Wojtek ps oczywiscie zartowalem; nie zycze Ci znalezienia sie w podobnej sytuacji. Ale silnik w dobrej cenie ... ??? 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Silnik mam stad : http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=7288 cena mysle ze OK. Dwa razy bralem od nich rozne zabawki i zawsze szybko i pewnie. Trzeba doliczyc ok 30$ za przesylke. Na przesylce napisza co zechcesz Teraz zamierzam kupic od nich Saito FA 100 i 4x JR DS821 do nowego projektu ale nie wiem czy zdarza do mojego wyjazdu na wakacje. Nie chce ryzykowac odeslania. pozdrowienia - KrzysieK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Czesc Thanks za linka . Kupowalem drozej. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.