PilotM Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jeszcze trwa.. Oblot zaliczony. Model sam lata . Bardzo żywa reakcja na stery usterzenia . To zasługa długiej belki ogonowej. Ustawienie 75 % EXPO załatwia sprawę . Bardzo sympatyczne płaskie krążenie z samym sterem kierunku ale trzeba pilnować prędkości. Duża czułość na termikę . To kolejny model z AH znakomicie latający . Wszystkie modele wykonane w tej technologii mają niemal identyczny sposób wykonania i wykończenia. W mojej ocenie nie ma potrzeby wymyślać nowych patentów do wykonania takich modeli. Wygląda na optymalne zastosowanie materiałów i akcesoriów . Ja jedynie wzmocniłem połączenie elementów dźwigni mikro wkrętami . Może załączony link zadziała. https://www.youtube.com/watch?v=IuCOUP_DRtc&feature=youtu.be Ja odpowiadam za model ale nie za filmowanie ... Gratulacje.!!!! Mam takie samo wrażenie z latania tym modelem - lata znakomicie Miłych lotów i dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi