Marek24 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam Przeglądając ostatnio forum znalazłem piękne zdjęcie TIGER MOTH'a Wylądowało ono na moim pulpicie. Dużo szukałem fajnych tapet w wysokiej rozdzielczości, z np. modelami czy prawdziwymi samolotami. O takie w formacie 16:9 i fullhd jest bardzo ciężko. Może ktoś natrafił na ładne zdjęcia nadające się na pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 www.downonthedeck.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 http://www.airliners.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Polecam tę stronkę co podał poprzednik, sam mam kilka tapet z tej strony, i są tam chyba wszystkie samoloty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Polecam tę stronkę co podał poprzednik, sam mam kilka tapet z tej strony, i są tam chyba wszystkie samoloty :wink: He he he... Po tym jak znalazłem na niej fotki "Belfegora" z mieleckiego ogródka, uważam, że to twierdzenie jest bardzo bliskie prawdy :mrgreen: Trzeba się co prawda naszukać, ale można znaleźć tam naprawdę piękne ujęcia. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Znalazłem jeszcze stronę ze zdjęciami z Tucson Aerobatic Shootout 2007 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam Do przystosowywania obrazów i zdjęc do tapety na pulpit doskonale nadaje się IrfanViev, darmowy program do pobrania m.in. na dobreprogramy. Pozdrowienia PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.