dyra63 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Witam. Dziś dotarł do mnie PowerBox Evolution zakupiony bezpośrednio u producenta -dołączona instrukcja tylko w językach angielskich i niemieckich.Czy może ktoś z kolegów posiada instrukcję w naszym języku- ponoć takowa istnieje.To mój pierwszy Power Box niby najprostszy ale lepiej mieć pojęcie na temat obsługi.Coś tam przetłumaczyłem przy pomocy translatora ale nie wszystko rozumiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Oj daaawno nie zaglądałem na forum ? a tak jako przedstawiciel PowerBox na Polskę mamy instrukcję po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jako ,że minął już rok od poprzedniego mojego postu to dałem radę jakoś sobie ją przetłumaczyć przy pomocy translatora .Rozumiem ,że u Was instrukcja dostępna tylko przy zakupie w OL-Pen Model? Ja swojego Power B. Evolution kupowałem bezpośrednio u producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Może jakaś oficjalna publikacja instrukcji, żeby nie kombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 może wtedy więcej osób byłoby tym zainteresowanych (np kupnem ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi