Skocz do zawartości

Głowica

Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam prosbe ,potrzebuje glowice do MVVS-a 3,5ccm lotnicza (nie wkladke do glowicy w ktora wkreca sie swiece).Gdyby ktos takowa posiadal na zbyciu prosze o kontakt.

g_hucher@o2.pl

z gory dzieki pozdr.Grzesiek

Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Zrób zdjęcie elementu który potrzebujesz bo juz nie wiem czego szukasz.

Opublikowano

Domyślam się że chodzi o element który dokreca się z góry śrubami(ten z radiatorem) i trzyma on tą właściwą głowicę :P .Tak to w MVVS-ach rozwiązali że nawet nie wiadomo jak to nazwać.W thunder tiger jest podobnie.Ten element bez problemu dostaniesz na www.modelmaking.pl za raczej nie duże pieniądze.I przy okazji proponowałbym temat ewidentnie przenieść do dwutaków.

Opublikowano

Konrad nie wiem jak mam przeniesc ten temat Poprostu nigdy nie robilem takich sztuczek.

Co do modelmaking nie maja tego elementu do tej pojemnosci akurat a chodzi mi konkretnie o element glowicy ten użebrowane o kolorze niebieskim.

3047pz9.jpg

Opublikowano

Co do modelmaking nie maja tego elementu do tej pojemnosci akurat a chodzi mi konkretnie o element glowicy ten użebrowane o kolorze niebieskim.

Przecież pisze że ni mo :D Szukamy dalej.

Opublikowano

obecnie jest glowica z chlodzeniem wodnym poniewaz sie tez zajmuje ślizgami a potrzebuje ten motorek przerobic do samolotu wiec potrzebuje glowice.Jak w temacie nadal aktualne nie mozna jej zdobyc nigdzie nawet w model making.Pomózcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.