Grzesiek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam! Mam prosbe ,potrzebuje glowice do MVVS-a 3,5ccm lotnicza (nie wkladke do glowicy w ktora wkreca sie swiece).Gdyby ktos takowa posiadal na zbyciu prosze o kontakt. g_hucher@o2.pl z gory dzieki pozdr.Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Zrób zdjęcie elementu który potrzebujesz bo juz nie wiem czego szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Domyślam się że chodzi o element który dokreca się z góry śrubami(ten z radiatorem) i trzyma on tą właściwą głowicę .Tak to w MVVS-ach rozwiązali że nawet nie wiadomo jak to nazwać.W thunder tiger jest podobnie.Ten element bez problemu dostaniesz na www.modelmaking.pl za raczej nie duże pieniądze.I przy okazji proponowałbym temat ewidentnie przenieść do dwutaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Konrad nie wiem jak mam przeniesc ten temat Poprostu nigdy nie robilem takich sztuczek. Co do modelmaking nie maja tego elementu do tej pojemnosci akurat a chodzi mi konkretnie o element glowicy ten użebrowane o kolorze niebieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/11/87/ zapytaj tu mają dużo części do MVVS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Co do modelmaking nie maja tego elementu do tej pojemnosci akurat a chodzi mi konkretnie o element glowicy ten użebrowane o kolorze niebieskim. Przecież pisze że ni mo Szukamy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 O kruca nadgorliwośc podobno gorsza od faszyzmu. nie doczytałem się tego, modelmaking jakoś mi umknął przepraszam :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A powiedz no Grzesiu co stało się z oryginalną głowicą,zgubiłeś? Bo uszkodzić to jest raczej trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 obecnie jest glowica z chlodzeniem wodnym poniewaz sie tez zajmuje ślizgami a potrzebuje ten motorek przerobic do samolotu wiec potrzebuje glowice.Jak w temacie nadal aktualne nie mozna jej zdobyc nigdzie nawet w model making.Pomózcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.