dimmus Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Wczoraj trochę polatałem halówką i połamałem mocowanie silnika. Teraz miałem zrobione z jakiejś plastikowej pokrywki, wcześniej robiłem z kart bankomatowych i też dawały radę. Teraz chyba przetestuję cieńką blachę alu. Może macie jakieś sprawdzone patenty na mocowanie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Nie wiem czy nie będzie za ciężkie do halówki, ale sprawdź kołek do mocowania styropianu do ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Tak teraz analizuje, to może jeszcze blacha nierdzewna, 0,5mm albo 1mm. Z racji wytrzymałości można by było wąski krzyżyk wyrzeźbić. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Krążek z balso sklejki 3mm wzmocniony kawałkami depronu pod kątem 45 stopni. Silnik mocujesz przy pomocy wkrętów do mikroserw poprzez dystanse z przewodów silikonowych do silników spalinowych. Oczywiście otwory po zrobieniu "gwintu" w balsosklejce należy zakropić rzadkim CA. Zastosowane dystanse pozwolą na ultraszybką regulację kątów skłonu/wykłonu silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jednak zrobiłem z karty. Próbowałem z nierdzewki, ale nie dałem rady wywiercic otworów na śrubki mocujące silnik. Przy 4tym połamanym wiertle zrezygnowałem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi