lukivw Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witam Nazywam się Łukasz i jestem z Warszawy. Na forum zarejestrowałem się ponieważ dostałem w rozliczeniu trochę części do modeli i nie wiem ile to jest warte i gdzie mógłbym sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Siema vw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukivw Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Pytanie gdzie mogę wstawić zdjęcia i poprosić o wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 A olx , allegro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukivw Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 tylko jest problem z wyceną tych rzeczy, a ja jestem totalnym laikiem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Fajnie, że w rozliczeniu przyjąłeś rzeczy o całkowicie nieznanej wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi