Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Szokujące jest to, że nikt nie pomógł odwrócić ten bolid :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Szokujące jest to, że nikt nie pomógł odwrócić ten bolid :/ Niemal jak scena z filmu "Wyścig". Jednak tak właśnie reagują świadkowie zdarzeń. Mimo tego iż Ci ludzie byli zatrudnieni... by pomóc. Losowe, kryzysowe przypadki - zmieniają myślenie ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Aaaa zapomniałem napisać Czytając kiedyś zdarzenia z życia Senny doczytałem: "Charakterystyczna rzecz, że bardzo podobne słowa padały z ust niemal każdego, kto obserwował Ayrtona wykonującego czynności wymagające koncentracji, precyzji, koordynacji. Tak było przy okazji modeli latających, które były prawdziwą pasją Senny, w najróżniejszych grach, w które Ayrton w młodości grał ze swymi przyjaciółmi, czy wreszcie za kierownicą samochodu, także wtedy, kiedy dany jego rodzaj stanowił dla niego absolutne novum" Ciekawe czy to prawda i co to były za modele? Słowa te wypowiedział jego osobisty pilot Owen O`Mahony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Tak było przy okazji modeli latających, które były prawdziwą pasją Senny, Ciekawe czy to prawda i co to były za modele? Prawda. O ile dobrze pamiętam to latał akrobatami i chyba jakimś dwupłatem. Miałem gdzieś zdjęcia Senny z modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ooooou Chętnie bym zobaczył jeśli to nie kłopot :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.