Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Szokujące jest to, że nikt nie pomógł odwrócić ten bolid :/
marcin133 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Szokujące jest to, że nikt nie pomógł odwrócić ten bolid :/ Niemal jak scena z filmu "Wyścig". Jednak tak właśnie reagują świadkowie zdarzeń. Mimo tego iż Ci ludzie byli zatrudnieni... by pomóc. Losowe, kryzysowe przypadki - zmieniają myślenie ludzi.
marcin133 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Aaaa zapomniałem napisać Czytając kiedyś zdarzenia z życia Senny doczytałem: "Charakterystyczna rzecz, że bardzo podobne słowa padały z ust niemal każdego, kto obserwował Ayrtona wykonującego czynności wymagające koncentracji, precyzji, koordynacji. Tak było przy okazji modeli latających, które były prawdziwą pasją Senny, w najróżniejszych grach, w które Ayrton w młodości grał ze swymi przyjaciółmi, czy wreszcie za kierownicą samochodu, także wtedy, kiedy dany jego rodzaj stanowił dla niego absolutne novum" Ciekawe czy to prawda i co to były za modele? Słowa te wypowiedział jego osobisty pilot Owen O`Mahony.
jędrek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Tak było przy okazji modeli latających, które były prawdziwą pasją Senny, Ciekawe czy to prawda i co to były za modele? Prawda. O ile dobrze pamiętam to latał akrobatami i chyba jakimś dwupłatem. Miałem gdzieś zdjęcia Senny z modelami.
marcin133 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Ooooou Chętnie bym zobaczył jeśli to nie kłopot :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.