Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Większość jeszcze nie wie czy im się podoba czy nie Ale jak podasz cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 to jeszcze cene :twisted: http://www.artexint.com.pl/pl_zestawy_modelarskie.html :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mnie sie juz prawie podoba a napewno super sa to puzle wiec moze sie nawet nie podobac byleby sie milo skladalo w zimowe wieczory Podaj cene Tomku to moze sie przekonam szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Okleić , pokolorować , proponowane wyposazenie , radio 4 kanalowe od Spita dea :-) Wyglada fajnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 bajjaaaaa, tylko jaka cena bo na stornie artexu nie moge się dopatrzyć..... i kiedy w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 dobra to teraz do kompleta foty erwudziaka.................... masz napewno i na drzewo nas nie spuszczaj z linkiem do producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tu włożone podwozie na próbę drewniane ,ale takiego w pudełku nie będzie. Cena pewnie poniżej 500 zł , ale ile dokładnie , nie chcę się wypowiadać , wejdzie na regały, to będzie dokładanie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Po prawdzie to teraz mam dylemat bo czekam na RWD a tu wyskoczyles z tym akrobatem... No ale Tomku nie zostawiaj nas tak tylko dawaj wiecej szczegolow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomku a czy zestaw jest przygotowany pod spalinke czy elektro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No przecież widać, że elektro. A kto teraz lata akrobacje na spalinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Po prawdzie to teraz mam dylemat bo czekam na RWD a tu wyskoczyles z tym akrobatem... No ale Tomku nie zostawiaj nas tak tylko dawaj wiecej szczegolow Tu masz coś do składania I czekaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tu masz coś do składania I czekaj dalej Zlosliwiec :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Pewnie da się założyć spalinkę , tylko czy to dobry pomysł ??? Model szykowany jest jako rasowy F3A model do akrobacji i w/g ekspertów pakowanie tu spaliny to profanacja. Ale wiadomo , my zawodnikami nie jesteśmy więc 15cm3 będzie jak ulał :crazy: :devil: A poważnie jakaś 30-tka,40 może 46 w 4-takciku .... Hmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No przecież widać, że elektro. A kto teraz lata akrobacje na spalinie? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A poważnie jakaś 30-tka,40 może 46 w 4-takciku .... Oj raczej cos wiekszego. Akrobacja F3A wymaga duzo wiecej mocy niz akrobacja 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jeszcze jeden rzut na cały model . Cenę końcowa postaram się podać jutro , o ile takowa już jest wyliczona . 8) edit: Raczej nie , zalecany ciąg to 1:1 Ale to bardziej kwestia upodobań niż zaleceń. Dla tych co lubią 2:1, to od razu lotkę wyciąć do samego kadłuba , będzie ostre 3D :rotfl: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja OK. Powinienem był napisać "lata z SUKCESAMI..." ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Śliczny tylko nazwa mi jakoś nie pasuje ... ale model bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja OK. Powinienem był napisać "lata z SUKCESAMI..." ;-) doprecyzuj teraz słowo SUKCESY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No że wystartuje, a potem uda się wylądować ;-) . Mówię o wyczynowcach F3A, tam już chyba tylko elektrownie rządzą... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.