Bolo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Witam,mam pytanie do użytkowników Futaby, kupiłem Diatone 2019 GT R349 TBS VTX 135mm, będzie to mój pierwsz racer i chcę kupić do niego mini odbiornik kompatibilny z Futabą, oryginały nie są tanie, na jakich odbiornikach latacie? frysky etc. ew. jaki mdel odbiornika zalecacie? posiadam Futabą 14SG
jszewczyk Opublikowano 17 Czerwca 2019 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Hej, Ja z braku czegoś z Futaby przerobiłem sobie ten Futaba R7003SB. Wylutowałem piny i wywaliłem plastikową obudowę, wlutowałem kabel na płytce w miejscu sbusa. Całość pokryłem izolacją termokurczliwą. Działa super. Używane odbiorniki chodzą po 250-300 zł. Więc można zaryzykować
Bolo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2019 Hej, Ja z braku czegoś z Futaby przerobiłem sobie ten Futaba R7003SB. Wylutowałem piny i wywaliłem plastikową obudowę, wlutowałem kabel na płytce w miejscu sbusa. Całość pokryłem izolacją termokurczliwą. Działa super. Używane odbiorniki chodzą po 250-300 zł. Więc można zaryzykować Dzięki za podpowiedź, temat odbiornika ogarnąłem, ale nie mogę ustawić w Betaflight uzbrojenie silników, inne tryby jakoś udało mi się uruchomić tzn. przełączam przełącznikami i się podświetlają na żółto a ARM nie, kreska przeskakuje wg. przełącznika ale się nie podświetla któryś przełącznik muszę zmiksować? Futabę mam nie długo w samolotach dałem rady ale tu czarna magia
a2j Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Może być wiele powodów dlaczego się nie uzbraja. https://www.youtube.com/watch?v=M0S3HTQihxs
Rekomendowane odpowiedzi