Bolo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Witam,mam pytanie do użytkowników Futaby, kupiłem Diatone 2019 GT R349 TBS VTX 135mm, będzie to mój pierwsz racer i chcę kupić do niego mini odbiornik kompatibilny z Futabą, oryginały nie są tanie, na jakich odbiornikach latacie? frysky etc. ew. jaki mdel odbiornika zalecacie? posiadam Futabą 14SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jszewczyk Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Hej, Ja z braku czegoś z Futaby przerobiłem sobie ten Futaba R7003SB. Wylutowałem piny i wywaliłem plastikową obudowę, wlutowałem kabel na płytce w miejscu sbusa. Całość pokryłem izolacją termokurczliwą. Działa super. Używane odbiorniki chodzą po 250-300 zł. Więc można zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Hej, Ja z braku czegoś z Futaby przerobiłem sobie ten Futaba R7003SB. Wylutowałem piny i wywaliłem plastikową obudowę, wlutowałem kabel na płytce w miejscu sbusa. Całość pokryłem izolacją termokurczliwą. Działa super. Używane odbiorniki chodzą po 250-300 zł. Więc można zaryzykować Dzięki za podpowiedź, temat odbiornika ogarnąłem, ale nie mogę ustawić w Betaflight uzbrojenie silników, inne tryby jakoś udało mi się uruchomić tzn. przełączam przełącznikami i się podświetlają na żółto a ARM nie, kreska przeskakuje wg. przełącznika ale się nie podświetla któryś przełącznik muszę zmiksować? Futabę mam nie długo w samolotach dałem rady ale tu czarna magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Może być wiele powodów dlaczego się nie uzbraja. https://www.youtube.com/watch?v=M0S3HTQihxs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi