tikicaca Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/item485595201_os_max_40_fp_nowy_gaznik_os_2bk_swieca_zestaw.html tak 7L prawie nowka, gaznik dokupiony 3 miesiace temu, hehehe zreszta zobaczcie sami: http://www.allegro.pl/item453384032_silnik_modelarski_os_max_40_fp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no ledwo dotarty .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 chyba, że gościu rozpoczą docieranie po 6,5 l wiec moze jest faktycznie ledwo dotarty :faja: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 .. i wytarty ... czym ty było czyszczone papierem ściernym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 cuda panie poprostu cuda analogicznie można dac przykład samochodów : na mobile.de mają np 200tyś a po przejechaniu polskiej granicy jakieś 120tyśkm.......i to jest cud nad wisłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 cuda panie poprostu cuda analogicznie można dac przykład samochodów : na mobile.de mają np 200tyś a po przejechaniu polskiej granicy jakieś 120tyśkm.......i to jest cud nad wisłą heh z tymi samochodami to tez jest prawda. W wakacje kupilem poltoraroczna A4 kombi, z tym ze od dilera z niemiec, i miala w tym czasie juz przejechane 90tys km. Kolega kupil A4 z 2001 z niby 160tys km, z tym ze sprowadzane od polaka, czarl prysl jak pojechal do serwisu okazalo sie ze ma setke wiecej Najlepsze jest to ze miala ksiazke serwisowa na 160tysi ;D ala dla polaka to żaden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Taka ciekawostka - montowałem audio i multimedia na aucie klienta i trzeba było zdemontować całą deskę - na odwrocie licznika była naklejona karteczka : "ja cofnąłem licznik o 250 tyś km a Ty ile dasz radę?" -można tu zacytować klasyke kina : a taki piekny był ...hamerykański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Przekornie zadalem gosciowi pytanie co jest prawda a co falszem w jego aukcji i wskazalem aukcje gdzie kupil ten silnik. Ciekawe co mi odpisze o ile w ogole.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 uuuuuuuuuu grubo ....przygotuj sie na wiązankę bo mnie to wygląda na lepszego cwaniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 przygotuj sie na wiązankę bo mnie to wygląda na lepszego cwaniaka Mam juz wprawe w dyskusjach z takimi cwaniakami :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja podesłałem linka do tego tematu moze to wszystko pomyła i zbieg okoliczności ;] i ten gaźnik za 10 zł co sprzedaje to ona na nim latał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no i zepsuł nam zabawę psuj jeden ... teraz gosc wystawi toto z innego konta i po ptokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ze dwa tyg. temu widziałem na allegro jak gość coś sprzedawał po niezłej cenie(w zdalnie sterowane) i w okienku koszt przesyłki widniało 900zł :shock: Niestety nie odpowiedział mi czy to pomyłka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 tak widziałem wystawioną DX6i za śmieszna kasę a transport z GB 400zł!!! chyba doliczył swoj bilet lotniczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Bo to jest mądrość polaka, po co ma przepłacać za aukcje? Za przesyłkę weźmie wartość przedmiotu i po ptokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 i aukcja zniknela z allegro, i moze dobrze, bo sie nikt nie natnie przynajmniej :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 a nie mówiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 dostalem odpowiedz, nie bede jej cytowal, jedynie za "rada" allegrowicze polecam Wam zwiekszyc czujnosc na silniki os 40FP, poniewaz ma ich jeszcze 9, wszystkie dokladnie identyczne, i czyszczone papierem sciernym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 tikicaca, dostalem identyczna odpowiedz , ze silnik z aukcji juz sprzedany i tresc aukcji to sama prawda i ma jeszcze 9 szt. Notabene zarejestrowany na forum uzytkownik tylko nie chce sie ujawnic bo nasz wątek czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 dostalem odpowiedz, nie bede jej cytowal, jedynie za "rada" allegrowicze polecam Wam zwiekszyc czujnosc na silniki os 40FP, poniewaz ma ich jeszcze 9, wszystkie dokladnie identyczne, i czyszczone papierem sciernym nawiedzony czy cos?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.