Jump to content

"sprytny" allegrowicz

tikicaca

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
cuda panie poprostu cuda

analogicznie można dac przykład samochodów : na mobile.de mają np 200tyś a po przejechaniu polskiej granicy jakieś 120tyśkm.......i to jest cud nad wisłą

heh z tymi samochodami to tez jest prawda. W wakacje kupilem poltoraroczna A4 kombi, z tym ze od dilera z niemiec, i miala w tym czasie juz przejechane 90tys km. Kolega kupil A4 z 2001 z niby 160tys km, z tym ze sprowadzane od polaka, czarl prysl jak pojechal do serwisu :P okazalo sie ze ma setke wiecej :P Najlepsze jest to ze miala ksiazke serwisowa na 160tysi ;D ala dla polaka to żaden problem

Taka ciekawostka - montowałem audio i multimedia na aucie klienta i trzeba było zdemontować całą deskę - na odwrocie licznika była naklejona karteczka :

"ja cofnąłem licznik o 250 tyś km a Ty ile dasz radę?"

-można tu zacytować klasyke kina : a taki piekny był ...hamerykański

Ze dwa tyg. temu widziałem na allegro jak gość coś sprzedawał po niezłej cenie(w zdalnie sterowane) i w okienku koszt przesyłki widniało 900zł :shock: Niestety nie odpowiedział mi czy to pomyłka...

dostalem odpowiedz, nie bede jej cytowal, jedynie za "rada" allegrowicze polecam Wam zwiekszyc czujnosc na silniki os 40FP, poniewaz ma ich jeszcze 9, wszystkie dokladnie identyczne, i czyszczone papierem sciernym

tikicaca, dostalem identyczna odpowiedz , ze silnik z aukcji juz sprzedany i tresc aukcji to sama prawda i ma jeszcze 9 szt.

Notabene zarejestrowany na forum uzytkownik tylko nie chce sie ujawnic bo nasz wątek czyta.

dostalem odpowiedz, nie bede jej cytowal, jedynie za "rada" allegrowicze polecam Wam zwiekszyc czujnosc na silniki os 40FP, poniewaz ma ich jeszcze 9, wszystkie dokladnie identyczne, i czyszczone papierem sciernym
nawiedzony czy cos?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.