Włodek Ulas Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Może już widzieliście? http://www.wrzuta.pl/film/jW1eIoZFLu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 :shock: Gościu musiał mieć nerwy nie tyle ze stali co z tytanu... Kurcze, wyszedł z tego na prawdę obronną ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ...zdaje się, że niedawno omawiane na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 nie wiem czy omawiane czy nie ale fotomontaz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Faktycznie było to już tutaj... http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=11398 Może faktycznie jest to i fotomontaż, jednakże pomysł jest oryginalny i ... robiący wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=SsNIhBlyepc&feature=related to nie fotomontaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Wczoraj było to w telewizji, chyba TVN24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 tak to nie fotomontaż ,ale TO model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Bill Hepmel to hmm bardzo dobry pilot, a film stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ten wypadek rzeczywiście miał miejsce,na jakiś zawodach z serii Red Bull :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ten z pierwszego postu? a skąd taka informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 powtarzam się, w hyde parku wrzuciłem ten sam link. Ale nie zaszkodzi jeszcze raz http://pl.youtube.com/watch?v=J72y_qFV2oc&NR=1 rozwianie wszelkich watpliwości pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A ja wracam do linku Modelmaniaka. Zrobienie właśnie takiego modelu sugerowałem w swoim temacie dot. tego "lekko" podrasowanego filmiku o niby prawdziwym oderwaniu się skrzydła w samolocie akrobacyjnym. Na filmie o modelu, można się pytać, czy zdarzenie to było całkiem przypadkowe, czy też model włąśnie do takiej sztuczki został zbudowany. I to jest temat, moim zdaniem do przemyślenia, dla zakochanych w tych wszystkich "zawisowych" modelach... PS. Przemo, czy oby czasem o czymś nie zapomniałeś? Ja mimo swej zaawansowanej sklerozy nadal pamiętam i mam nadzieję... Chyba, że to nadzieja głupiego, w takim razie wielkie "sorki"... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ludzie, przeciez to film z symulatora. Przyjżyjcie się końcowym ujeciom. Film Bila to co innego, ale to jedna wielka sciema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.