Grzechu Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 cześć mam prośbę, wpadł mi w oko taki pomysł: http://pl.youtube.com/watch?v=iFQctzCBHpo i nie ukrywam że chcę go zrealizować, tak więc kilka osób by się przydało, najlepiej w różnym wieku, aby się nagrało z krótkim "Wszystkiego najlepszego Ewa", można dodać cos od siebie, no problemo. Nauczycieli kilku także zatrudnię do tego, z pewnością taki prezent dla ważnej osoby będzie czymś wyjątkowym. Pytałem na SB o fora/irce zagraniczne... jeśli ktoś zna proszę o linki, zamieszczę tam prośbę, by w swoim języku powiedział to samo, i wysłał mi materiał z góry dzięki edit: do 16 grudnia mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Żeby ci ktoś nie zrobił tak jak tutaj http://1.1.1.2/bmi/img.interia.pl/wiadomosci/nimg/a/h/Mlodzi_adepci_sztuki_2896319.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Szczerze - nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 To jak, żaden właściciel 2m sprzęciku (o modelu mówię... ) nie zechce z nim wystąpić na kilkanaście sekund i powiedzieć "Wszystkiego najlepszego Ewa od całej modelarskiej społeczności" lub something like that? To przecież w wyższym celu ! Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ktoś tak, ale ile osób nagrywa swoje modele? Mało kto dzisiaj nie ma chociażby aparatu który filmy kręci... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja ci zalatwie po chinsku i po polsku edit: I może po angielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 po japońsku, angielsku, niemiecku, rosyjsku mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Tak, ale chodzi mi naprawdę różne osoby z różnych krajów, jeśli to np. polak po prostu znający język obcy to nie ma sensu... po co oszukiwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ale ja nie mówie że ja je znam tylko ja te osoby mogę załatwić mam sporą rodzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 W takim razie każda pomoc się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Grzechu Przepraszam - cos mi sie pokreciło z tamtym linkiem Tutaj masz całość http://www.joemonster.org/link/pokaz/5302/Dzien_dobry_po_polsku__Skocz_mi_ty_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Wojtek, Paweł, to jak jest? Kilka już mam zagranicznych sprężajcie się hyhy i z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dzięki wszystkim za liczny odzew, wprost nie mogłem ogarniać skrzynki mailowej... Miło wiedzieć że wszyscy tu są życzliwi, a kompleksów żeby się pokazać też nie mają... no cóż, akcentu modelarskiego ni będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jaki w koncu rezultat? Jakis link do youtube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Prace wrą, mam czas do 16 grudnia, ale widać że z tego forum nici to zakończyłem ten temat. Tak czy siak, tutaj linka nie wkleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Prace wrą, mam czas do 16 grudnia, ale widać że z tego forum nici to zakończyłem ten temat. Tak czy siak, tutaj linka nie wkleję Takie ''obrażanie się'' ma sprawić, że ludzie się zorganizują z akcją ''Przepraszam, że nie pomogłem? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No jasne, zaraz lecę się pociąć i usiąść w kącie... Nie widzę obrażania się, jeszcze wesoła minka na końcu jest. Każdy interpretuje wedle własnego uznania Po prostu naturalną rzeczą jest, że nie mam powodów wklejać tu linka. TYLE Marcin :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Temat można zamknąć, po fakcie Na całość wydałem 20zł + 2,5zł + 1zł... budżet niski, ale jestem pewien, że takiego prezentu nie miała i zapamięta go do końca życia ...Godzina 17... Chwilę siedzimy w pobliskiej pizzeri, od kumpla dostaję smsa, że czeka w parku w mieście, ruszamy do niego... będąc naprzeciwko niego (oczywiscie w ciemności nikt nie widział go ), daję mu znak smsem "odpalaj", po czym mówię o partnerki obok "spójrz w prawo", w tym momencie rozlega się seria pięknych fajerwerków na niebie. Ona zachwycona, w oczach radość, po skończonym spektaklu wyjmuję prezent, film w ładnym opakowaniu, ona stoi wryta, ale szczęśliwa... a w środku z filmem list, na starym tradycyjnym papierze listowym, no ale treść zachowam dla siebie... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 piękne :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jeśli ironia - wracaj do swojego życia Jeśli nie - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.