Marcin K. Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam. Potrzebuje wyciągnąć trzpień z goleni podwozia. Wydaje mi się że tam w środku jest jakaś zawleczka czy coś. Czy ktoś to rozbieram i jesteś w stanie podpowiedzieć jak to zdekompletowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 To jest kołek rozprężny i musisz go wybić.jeśli jest z dwu stron zaklepany to zeszlifuj z jedne i z tej samej strony wybijaj.Przydałby się porządny wybijak takiej średnicy jak kołek.Nie próbuj rozwiercać bo te kołki są twarde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Zapomniałem nawet o tym temacie;) udało mi się to wyciągnąć za pomocą małego wkreta. A na tą chwilę i tak ślusarz ma na warsztacie do wykonania nowe golenie, te są o 2 cm za długie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi