helo Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 To jest z silnika DLA 20 czy będzie pasować do RCGF-a 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Właśnie rozkręciłem w moim RCGF 20. Wygląda identycznie ale czy wymiary te same tego nie wiem. Jak je podasz to porównam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie podam wymiarów ponieważ nie posiadam tej membrany, tylko chcę uzyskać pewność że to pasuje i gdzie to można kupić ewentualnie odkupić. Faktycznie jest to bardzo podobne do siebie tylko jak uzyskać tą pewność jak się niema tej z DLA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ale są tu użytkownicy tych silników. Skoro mnie chciało się bezinteresownie odkręcić i sprawdzić to może i oni zechcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Powinno pasować, z drugiej strony nie kosztuje to majątku Czemu tak mówię, ponieważ części do mojego RCG/RCGF 50ccm pasują od DLE 55ccm Zadzwoń jeszcze do tego sklepu, może Ci coś podpowiedzą https://www.ef3m.pl/pl/c/Silniki-spalinowe-RC/28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Bardzo dziękuję za zaangażowanie w temacie zadzwonię do sklepu i spytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi