mayster8405 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Powoli ale do przodu, bo mam już dokupioną folię i tanio całe 2 mb Idzie to wszystko powoli ale szkoda siedzieć w domu to i na grzybki wylecę no i polatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Dzisiaj zakończyłem oklejanie lotek i plata; Tym też, mam już gotowy zestaw KIT tylko do złożenia i uzbrojenia , ewentualnie go upiększyć.Kiedy go ulotnię narazie nie wiem, bo mam czym narazie latać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudi Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam serdecznie. Mam pytanko odnośnie tego modelu, jaki ustawić w nim środek ciężkości? Mayster przekazał go mnie i chciałbym go ulotnić ale ani w planach ani w internecie nie znalazłem informacji odnośnie CG. Drugie pytanie to wyposażenie: 2212 1000kv lub 1400kv Śmigło 9x3.8 SF ESC 30A 3s 1300mah Może być? Do lotu wyjdzie ok 420g, wiem że ciężko ale nie mam chwilowo funduszu na wyposażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi