symon5 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Mam przyjemność zaprosić chętnych do odwiedzenia dużej imprezy jaką są ME w klasach FSR organizowane przez FSR POLSKA https://www.facebook.com/Results-of-the-European-Championships-Imbra-Konopiska-2019-479169369526590/?tn-str=k*F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam Marek a czy bedzie jakaś transmisja online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam Marek a czy bedzie jakaś transmisja online? Rozmawiałem z Adrianem Tworuszka i mówił mi że czekają na przydział kanału do transmisji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ok dzięki juz mam i działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi