PAwelrc Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam. Razm miałem model ze sklepu i mie tak mocno zainspirował ze zaczołem budować własne modele raz idzie mi to lepiej ra gorzej dlatego własnie spotykam sie tu z wami Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Intresuje sie modelami samochodów wielkich skal buduje modele z silnikami od 50ccm do 110ccm. Bede potrzebował waszej pomocy i sam z miła chęcią pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Spoko Paweł. Popracuj na awatarem, popracuj nad ortografią i zawitasz na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiopa Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Cześć. Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi