Dj. Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak w tytule, fajnie latał w ubiegłą sobote. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mógłby zmienić Pan status z prywatnego na ogólnodostępny ? Nie mam konta na Vimeo i jakoś nie mam zamiaru zakładać - a filmik z miłą checia zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Tak, cos nie zadziałało jak trzeba, postaram sie to zaraz naprawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Już działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ok, teraz już wszystko działa , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Działa, działa. A zakończenie mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ...ale nie bolesne, bo model "prawie nic" nie waży. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Trochę off top, ale jaka jest ścieżka muzyczna w filmiku ? Całkiem przyjemna dla ucha mimo iż nie słucham tego typu muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Właśnie miałem pisać, że niezły transik, to jest Armin Van Buuren - In & Out of Love Edit: Ale gafa, pomyliłem wykonawcę :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 "Lądowanie" było na pełnych obrotach? :twisted: Jeśli tak, szczere kondolencje od męskiej części zespołu. Żeńska pewnie się nie wypowie, bo płacze z powodu utraconych możliwości... :mrgreen: :rotfl: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ałaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.