daras Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wystawiłem już 2 razy moduł nadawczy z odbiornikami w temacie giełda i dwa razy został on usunięty. Chciałbym poznać przyczynę usunięcia tego tematu, może być na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ja wiem dlaczego. Spójrz na inne ogłoszenia mają z przodu [ S ] i nie są usuwane. Twoje tego znacznika nie mają. Taki wymóg regulaminu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ależ proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Adam, znakomicie poinformowałeś Darka . Niestety lub stety twardo trzymamy się zasad wystawiania na giełdzie. W związku z tym jest jako taki porządek i przejrzystość w myśl tego tematu - https://pfmrc.eu/index.php/topic/78323-gie%C5%82da-zasady-wystawiania-przypomnienie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ależ proszę. Jeśli mogłem chociaż tak pomóc. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi