Krzycho Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Myślałem,że widziałem już dużo rzeczy i że to symulator z początku, ale nie???? https://youtu.be/ZYZqDbzEXsg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 To prawda, że on z każdym rokiem przesuwa granicę tego, co wydaje się możliwe do zrobienia modelem. Czasem trudno uwierzyć w to co robi. Ale to nadal akrobacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Uwielbiam go.Jest dla mnie absolutnym numerem jeden. Ma takie niesamowite wyczucie latania,że aż szok..Pierwszy raz widziałem na jego filmach figury,o których ciężko pomyśleć że da się je zrobić.Poza tym genialnie lata też w nocy,oświetlonym modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 niesamowite rzeczywiście wygląda, jakby model nie podlegał normalnym prawom fizyki... Od samego patrzenie kręci się w głowie, a pomyślcie co przeżywa biedna figurka pilota. Pewnie cały stos woreczków chorobowych ma przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 I Pytanie jeszcze się pojawia. Czy ten model nadaje się do ponownego takiego pokazu po takich przeciążeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 I Pytanie jeszcze się pojawia. Czy ten model nadaje się do ponownego takiego pokazu po takich przeciążeniach? a co niby ma się z nim stać ? ten zawodnik prędzej go uszkodzi w transporcie niż w locie to są modele z najwyższej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi